Zaman Sempozyumu

Yazar: Yazı İşleri | Tarih: 15 Mayıs 2023

19 – 20 Mayıs 2023 tarihleri arasında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mimarlık Fakültesi ile Mimarlar Odası Samsun Şubesi ortaklığında düzenlenecek olan Zaman Sempozyumu; felsefe, mimarlık, sanat ve fizik gibi zamana dair farklı bakış açılarının bir aradalığına olanak sağlayacak bir etkinlik olarak tasarlanmıştır. Bu başlıklar çerçevesinde zaman üzerine düşünen ve tartışan katılımcıların sunacakları bildirilerin yanı sıra Besim F. Dellaloğlu | politika – sosyoloji | ve Durmuş Ali Demir | fizik |sempozyumun açılış ve kapanış oturumlarında başlıklı konferans vereceklerdir.

Yer: Mimarlar Odası Samsun Şubesi Adres: İstasyon Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:109 İlkadım / SAMSUN Tel: 0362 231 15 70 - 231 27 80

Program için lütfen tıklayınız.