Anket Çalışması, “Afetten Tasarıma Dirençli̇ Toplum: Lâdik Örneği”

25-27 Mayıs 2023 (Perşembe - Cumartesi günleri) tarihleri arasında Samsun Lâdik ilçesinde gerçekleştirilecek olan “Afetten Tasarıma Dirençli̇ Toplum: Lâdik Örneği” projesi kapsamında yapılacak olan anket çalışmasına başvuru yapan öğrencilerin asil ve yedek listesi ekte yer almaktadır. Bu tarihler arasında çalışmaya katılamayacak olan öğrencilerin 12 Mayıs 2023 Cuma günü saat 17.00’a kadar Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencilerinin Arş. Gör. Dr. Yeliz Emecen’e, Mimarlık Bölümü öğrencilerinin ise Arş. Gör. Yeşim Görmüş’e bilgi vermeleri beklenmektedir. Katılamayacak olan asillerin yerine yedek öğrencilerden belirtilen sırada ekleme yapılacaktır. Nihai liste belirlendiğinde katılan öğrenciler için 25-27 Mayıs 2023 tarihlerinde resmi izinli sayılacaklardır. Ulaşım ve konaklama proje kapsamında karşılanmakta olup gerekli bilgilendirme sonrasında yapılacaktır.

Katılımcı_ListesiAFETTEN TASARIMA DİRENÇLİ TOPLUM LÂDİK ÖRNEĞİ ÖĞRENCİ BAŞVURULARI.pdf