2023/2024 Mezuniyet Töreni 8 Temmuz 2024 saat 10.00 OMÜ Sahne

Yazar: Yazı İşleri | Tarih: 2 Temmuz 2024

2023 2024 Mezuniyet Törenimiz 08 Temmuz 2024 saat 10.00 da OMÜ Sahnede yapılacaktır. Tüm öğrenci ve ailelerimiz davetlidir.

Sevgili Mezunlarımız,

Her yıl düzenlenmekte olan mezunlar günü programımız için sizin değerli görüş ve önerilerinize ihtiyaç duyulmaktadır. Mezunlar günümüzü standart hale getirmek ve her yıl aynı günde gerçekleştirmek için sorulara vereceğiniz cevaplar bizim için çok önemlidir.

Ankete Katılım için https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScd4THbSf54lGjiQvLRkOpMQBYj3Go5uGEmAExMJUHO5FtZZg/viewform İlginize ve katılımınıza teşekkür ederiz.

Mezun Olma Durumundaki Öğrencilerimizin Dikkatine! Mezun olduğunuzda da; sizlerle iletişim ve işbirliğine devam etmek, sizleri bir araya getiren etkinlikler düzenlemek, Üniversitemizin çalışmalarında sizlerin görüş ve önerilerini almak aramızdaki bağları sürekli hale getirmek amacıyla oluşturulan ve Mezuniyet işlemlerinizi eksiksiz tamamlayabilmeniz için OMÜ Mezun bilgi sistemine üye olmanız gerekmektedir.

Lütfen OMÜ Mezun bilgi sistemine üye olmayı unutmayınız.

Mezun Bilgi Sistemine Lütfen üye olunuz Mezun Bilgi Sistemine Üye iseniz Lütfen Bilgilerinizi Güncelleyiniz Not: Üye olurken Geçerli kişisel e-posta adresinizi giriniz Mezun olsanız da OMÜ hep yanınızda. Başarılar dileriz.

https://mezun.omu.edu.tr/tr