Yeni Staj İlkeleri Duyurusu

COVİD-19 Dönemi

YENİ STAJ İLKELERİ DUYURUSU

Sevgili Öğrencilerimiz,

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı yaz stajları ile ilgili olarak, COVID-19 Pandemi dönemindeki kısıtlamalar dikkate alınarak (05 Haziran 2020 tarihli) Mimarlık Fakültesi Akademik Kurulu’nda alınan ve Rektörlüğümüzce onaylanan kararlara göre:

• Ara sınıfta bulunup mezuniyet aşamasında olmayan öğrencilerin stajları, 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar dönemi ve sonrasına bırakılmıştır.

• Mezuniyet aşamasında bulunan öğrencilerin dönem kaybı yaşamasının önlenmesi için stajlar; a. Yurt içi veya yurt dışı kamu/özel kurum, kuruluş ve işyerlerinde yüz-yüze b. Yurt içi veya yurt dışı kamu/özel kurum, kuruluş ve işyerlerinde uzaktan c. Staj komisyonunca belirlenen ödev, proje vb. uygulamaların teslimi şeklinde yapılabilecektir.

• Mezuniyet aşamasında bulunan öğrenciler, yurt içi veya yurt dışı kamu/özel kurum, kuruluş ve işyerlerinde yüz-yüze veya uzaktan yapacakları stajlarını (3.a. ve 3.b. maddesi) aşağıda belirtilen tarihlerde başlayıp tamamlayacaklardır:

• Staj Başlama Tarihi 04 Ağustos 2020
    • Staj Bitiş Tarihi 14 Eylül 2020

İlgili tüm bilgi ve içeriğe Öğrenci İşleri sekmesi Staj Bilgileri sayfasından ulaşılabilir.

Başarılar, Mimarlık Fakültesi Dekanlığı