Mezun Kimlik Kartı Uygulaması

Yazar: Yazı İşleri | Tarih: 10 Aralık 2022

Üniversitemiz mezunlarımızla bağlarımızı güçlendirmek, iletişimi arttırmak ve Üniversitemiz çeşitli imkanlarından faydalanmasının devamlılığını sağlamak amacıyla "Mezun Kart" uygulamasına geçilmiştir. Mezun kimlik kartı için iki seçenek sunulmuştur. İlk olarak; kimlik kartı almak isteyenlerin, kart ücretini belirtilen hesaba yatırarak, başvurusunu mezun bilgi sistemi üzerinden yapmaları gerekmektedir. Diğer bir seçenek olarak da mezunlarımız sanal mezun kimlik kartı edinebilirler. Sanal kimlik kartı için başvuru ücretsizdir. Mezun kimlik kartı başvuruları, mezun bilgi sistemi http://mbs.omu.edu.tr/aracılığıyla yapılmakta olup, mezunlarımızın öncelikli olarak eğer yoksa üyeliklerini yapmaları gerekmektedir.

MEZUN KİMLİK KARTI AVANTAJLARI

Güvenlik görevlisine mezun kartı göstererek kampüse giriş-çıkış yapabilirsiniz. Sosyal Tesis olanaklarından personele uygulanan indirim oranında faydalanabilirsiniz. (Konuk Evi, OMÜ Sahil Tesisleri, Olimpik Havuz, Spor Salonları, Yemekhaneler) Merkezi Kütüphaneden faydalanabilirsiniz.