İş Sağlığı ve Güvenliği Derslere Giriş Hk.

Yazar: Yazı İşleri | Tarih: 3 Kasım 2022

Uzem dersinden “İş Sağlığı ve Güvenliği” ders giriş yeri eders.omu olarak yapılmaktadır ve giriş bilgileri (uzem ortak dersler içinde eders.omu)

Uzem ortak dersleri “eders.omu.edu.tr” adresi üzerinden yapılmaktadır. Kullanıcı bilgileri sisteme tanımlanmıştır. Sisteme girip derslerinizi takip edebilirsiniz. Ücret ödemeleri 2-13 Ocak 2023 tarihi arasında yapılacaktır.

Uzem’den ders alan “İş Sağlığı ve Güvenliği” dersi olan ortak ders çalışması olarak görünen uzem dersine de “eders.omu.edu.tr” üzerinden giriş yapılarak sisteme girilebilir. Giriş için Kullanıcı Adı: okul numarası Şifre: TC kimlik numarasının ilk 6 hanesi ve büyük harflerle ismin ilk üç harfini kullanılarak giriş yapabilirler. Giriş yapamayan yada hatalı giriş uyarısı alan öğrencilerin sistemdeki kullanıcı adı ve şifresini 0 362 312 19 40 arayarak güncellemeleri gerekmektedir. Dersler bugün tanımlanmıştır ve başlamıştır. Ücret ödemleri 2-13 Ocak 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

Aşğıdaki linkte giriş için bilgi içermektedir: