Bitirme Projesi Çalışmaları Perşembe Belediyesi'nde Sergide

poster

2021-2022 Bahar Dönemi "MİM 402 Bitirme Projesi" teması -Pandemi Sonrası Açık Mimarlık / Açık Mekan (Open Architecture / Open Space)- olup Ordu'nun Perşembe ilçesinde "Çok Amaçlı Gösteri Merkezi" yaptırılmıştır.

Dönem sonunda seçilen projeler Perşembe Belediyesi'nin giriş holünde sergilenmiştir. Perşembe Belediyesi Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan tarafından sergi açılışı gerçekleştirilmiş olup sergi 1 ay boyunca sergilenecektir. Okulumuz Dr. Öğretim Üyesi Tuğçe Şanlı, Arş. Gör. Yeliz Emecen ve Arş. Gör. Yeşim Görmüş ve öğrencilerimizin katıldığı sergi Perşembe halkına sunulmuştur.

Projesi sergide olan öğrencilerimizden Yaren DURDU, Eda Nur DAL, Asiye ECE SIĞIRTMAÇ, Muhammed Fatih ULUDAĞ, Mehmet ÖZGENÇ, Eda KARADAĞ, Hacer Kübra ÜLGER, Filiz KARAYUSUF, Aslı ÖZBEY ve Ayşe Zeynep DOĞAN'a belediye başkanı tarafından ilçede yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür belgesi verilmiştir. 24.06.2022 Sergi ve açılışa ait görseller 20220624_14150021 Sergide yer alan projeler m1 m2 m3 m4 m5 m6 m7 m8 m9 m10