OMAT Etkinlikleri - Murat Germen

Fakültemiz öğrencilerinin OMÜ Mimarlık Atölyesi Topluluğu tarafından düzenlenen çevrimiçi etkinliklerinden; OMAT’LA SÖYLEŞİLER’de konuğumuz bir sanatçı, eğitimci ve arşivci Murat Germen’le “Mekan ve Zaman, Kurgu ve Belge” üzerine konuştuk. 17.07.2021 Cumartesi günü saat 16.30’da gerçekleştirdiğimiz ve Hocamızın “Mimarlığın iki ana bileşeni” olarak değerlendirdiği Zaman ve Mekan kavramları, zamana göre mekanın değişimi üzerinden ele alınmış ve fotografik belgeleme türleri, fotoğrafta mekanın “an” değerlendirmesi ve “an”ın kurgulanması gibi konular hakkındaki sorularımızın yanıt bulduğu ve hocamızın mesleki deneyimlerine-tavsiyelerine değindiğimiz etkinliğimizdeki kıymetli katkıları için Murat Germen hocamıza teşekkürlerimizi sunarız. (Afiş tasarım: Batuhan Çelik)

6-Murat%20Germen