OMAT Etkinlikleri - Doç Dr Deniz Dokgöz

Fakültemiz öğrencilerinin OMÜ Mimarlık Atölyesi Topluluğu tarafından düzenlenen çevrimiçi etkinliklerinden; OMAT'LA ESKİZ ATÖLYESİ’nin 10.06.2021 Perşembe günü saat 21.00 tarihli etkinliğinde konuğumuz Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Deniz Dokgöz’le birlikte “Samsun Büyükşehir Belediyesi Tarihî Hizmet Binası” yapısının eskiz çizimini gerçekleştirdik. 1911'de inşa edilmeye başlanmış, 26 Aralık 1913 tarihinde Mimar Mösyö Rici tarafından bitirilerek Samsun Şehremanetine teslim edilmiş olan ve dönemin belediye başkanı Gebilizade Mustafa Necip Efendi tarafından dekorasyonu düzenlenen yapının eskiz çizimi sırasında eskiz çizimi teknikleri ve mesleki deneyimleri ile ilgili kıymetli katkıları için Deniz Dokgöz hocamıza teşekkürlerimizi sunarız. (Afiş tasarım: Batuhan Çelik)

3-DEN%C4%B0Z%20DOKG%C3%96Z%20%281%29