OMÜ Mimarlık öğrencileri Samsun Yapı Fuarında

OMÜ Mimarlık öğrencilerinden 40 öğrencilik bir grup, Yapı Bilgisi dersleri kapsamında Öğretim görevlisi İshak Memişoğlu ve Araştırma Görevlisi Kader Keskin ile birlikte 2 Nisan tarihinde ’Samsun İnşaat Fuarı 2016’nı ziyaret etti. Fuarda, çatıdan tabana, dış cepheden kapı pencereye, izolasyon ve boya malzemelerinden yalıtıma, tesisattan inşaat makinelerine ve inşaat güvenlik donanım ile ekipmanlarına yayılan ürünler sergileyen firmalar ziyaret edildi. Yapı, inşaat malzemeleri, tesisat, ısıtma, soğutma, havalandırma, doğalgaz, dekorasyon malzemeleri, iş makineleri ve servisleri, mühendislik hizmetleri gibi birçok konuda ülkenin önemli markalarının yer aldığı stantlar ziyaret edilerek, sergilenen ürün veya hizmetler konusunda yetkililerden bilgi alındı, yerinde ürün incelemesi yapılarak, ayrıntılı inceleme için katalog, broşür temini sağlandı. Ayrıca bazı inşaat firmalarının gerçekleştirdiği ve sergilediği projelerin proje ve maketleri incelendi.