OMÜ Mimarlık Bölümü Öğrenci Projelerini sergiledi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü, Mart ayının ilk iki haftasında, son iki yılda öğrencileri tarafından üretilen projelerden örneklerin yer aldığı bir sergi gerçekleştirdi.
Fakülte hol ve koridorlarında gerçekleştirilen serginin açılışına OMÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sevilhan Mennan ve Prof.Dr. Şenol Eren, Mimarlık Bölümünde yarı-zamanlı olarak ders veren Mimarlar Odası Samsun Şubesi Başkanı İshak Memişoğlu, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Derya Oktay, Mimarlık Fakültesi akademisyenleri ve öğrencileri katıldı. Sergilenen projeleri dikkatle inceleyen konuk yöneticiler adına Rektör Prof. Dr. Hüseyin Akan yapılanlardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek OMÜ Mimarlık Bölümü öğrencilerine başarılarının devamını diledi.
Mimarlık Bölümünde iki buçuk yıllık çok kısa bir süre içinde eğitimde çok güzel sonuçlar alındığını belirten Dekan Prof. Oktay, yenilenmesi henüz tamamlanmayan fakülte binası tümüyle kullanıma girdiğinde, dışa açık çok daha geniş bir açılış-sergi gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.