Dekan Prof. Oktay “8. Mimarlık ve Eğitim Kurultayı”nda görev yaptı

Mimarlık Fakültesi Dekanı ve Bölüm Başkanı Prof. Dr. Derya Oktay, TMMOB Mimarlar Odası tarafından düzenlenen, 12-13 Kasım tarihlerinde İstanbul Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen ‘8. Mimarlık ve Eğitim Kurultayı’na aktif katkıda bulundu. Mimarlık meslek örgütü, mimarlar ve eğitim kurumları için ortak çalışma platformu sağlamayı misyon edinen Mimarlık ve Eğitim Kurultayının bu sekizincisinde yapılan sunuşlar “Mimarlık ve Toplum” ve “Mimarlıkta Eğitim Politikaları” konularına odaklandı. Kurultayın 'Mimarlık Eğitimi: Nereye?' temalı ikinci oturumunu yöneten Prof. Oktay, kurultayın sonunda gerçekleştirilen genel tartışma ve değerlendirme forumunda da panelist olarak konuştu.