Samsun Mobilyacı İş Adamları Derneği’nden Fakültemize ziyaret

Samsun Mobilyacı İş Adamları Derneği (MOBİD) Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Malkoç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Erkan Yavuzel, Nural Bilge ve Özgür Uyanık 19 Mart 2018 tarihinde Dekanlığımıza bir ziyaret gerçekleştirdi. Mobilya sektöründeki faaliyetleri hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Malkoç verimli işbirlikleriyle Samsun’daki mobilya sektörünün daha iyi yerlere ulaşabileceğini dile getirerek Mimarlık Fakültesi Dekanlığıyla bu anlamda işbirliği olanaklarını değerlendirme arzularında olduklarını belirtti. Karşılıklı fikir paylaşımının yapıldığı ziyarette Dekan Prof. Dr. Derya Oktay MOBİD ile işbirliği içinde olmaktan mutlu olacaklarını, özellikle İç Mimarlık eğitimi kapsamında karşılıklı destekleyici etkinliklerinin düzenlenebilmesinin mümkün olduğunu söyleyerek, konuklara çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Çağlar Koşun da bulundu.