Dekanımız Prof. Oktay MİDEKON YK Toplantısı için İstanbul’da idi.

Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Derya OKTAY, ikinci kez seçildiği MİDEKON Yönetim Kurulu’nun 20.11.2017 tarihinde İstanbul Okan Üniversitesi’nde yapılan toplantısına katıldı. Türkiye’deki 100 civarında Mimarlık okulunun dekanlarından oluşan Mimarlık Dekanları Konseyi’nin seçilmiş beş üyesinden oluşan MİDEKON Yönetim Kurulunun, Ondokuz Mayıs, Gebze Teknik, Uludağ, Okan, Medipol ve Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi Mimarlık Fakülte Dekanlarının katıldığı toplantısı, Okan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şule Kut’un hoşgeldiniz konuşması ile başladı. Toplantıda, mimarlık eğitiminin günümüzdeki en önemli sorunları ve bu sorunların aşılması için yapılacaklar tartışıldı, ve çözüme dönük çalışmaların sürdürülmesine karar verildi. Toplantı sonunda, yeni dönem Yönetim Kurulu Başkanlığına Gebze Teknik Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Nilay Coşgun seçildi.